Bente Troense

Foredrag

Kommunikation som Kampplads M/K

Det kræver både viden og omtanke at kommunikere klart og tydeligt til sine omgivelser, når et budskab skal formidles. Kommunikation mellem mænd og kvinder kan gå helt i fisk, for nu at bruge et udtryk som en mand ville forstå.

 

Det er nødvendigt at lære de grundlæggende regler for kønnenes kommunikation for at kunne formulere og agere med de to køn. Kender du koden for de to køns grundlæggende ageren sprogligt, vil du kunne undgå mange konflikter.

 

Du vil opdage, hvor let du kan sno det andet køn om din lillefinger, hvis du bruger din viden om signaler og koder mellem kønnene. Du vil blive præsenteret for viden om menneskets kommunikationsrejse gennem tiderne.

 

Det er den nyeste forskning, der har resulteret i et mere klart billede af, hvorfor mænd og kvinder generelt kommunikere og agerer forskelligt. Den viden bliver nu også anvendt kommercielt, fordi den har vist sig ”at give gevinst” økonomisk.

 

På arbejdspladsen kan viden om grundlaget for kønnenes forskellighed også give ”kontante” resultater i form af et bedre arbejdsmiljø. Du vil smile af, hvor let det er at få dit budskab accepteret, hvis du præsenterer det med viden om dine muligheder for positiv kommunikation for det andet køn.

 

Bente Troense

enkelt & ædelt